EETHUIS MARRUECOS ROTTERDAM

Recentebeoordeling


2 sterren uit 231 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eethuis Marruecos Rotterdam. Meer weten? Ontdek meer

27 nov 2022 om 9:17 Niet te eten
26 nov 2022 om 12:59 Het eten was heel vies en het personeel was asociaal. Ook hebben we heel lang gewacht op de bestelling.
23 nov 2022 om 3:15 121 minuten gewacht voor bezorging. Totaal verkeerde bestelling geleverd. Vlees heeft dezelfde kwaliteit als de diepvries hamburgers van de supermarkt. Zeer teleurgesteld, want halal restaurants zijn schaars... Vermijd deze tent!
22 nov 2022 om 14:46 the food took 3 hours to arrive, it was cold and the meat was burnt. all wrong.
22 nov 2022 om 11:58 Pindasaus ondersteboven gekregen maar dat heeft niks uitgemaakt want je kan bijna een ruit ingooien met de saus, eten was koud en oud, bezorging ruim anderhalf uur telaat zonder pardon! Thuisbezorgd kan dit restaurant beter van hun site halen
20 nov 2022 om 21:18 Eten bevroren en drie uur later aangekomen nooit bestellen grote oplichter en daarna nog bijdehand ontkennen en niet meer opnemen
14 nov 2022 om 14:59 Dit was de slechtste kapsalon ooit. Kipschnitzel stukjes met patat,en geen saus. Zonde van mn geld wauw
9 nov 2022 om 16:39 Bespaar aub je geld eten is zo smerig, had een crunchy kip kapsalon besteld je krijgt letterlijk oude friet was al bruin en hard de kip is gewoon een kipburger. personeel is onbeschoft en hangt op tijdens gesprek vervolgens nemen ze niet meer op!!
9 nov 2022 om 5:07 Ik twijfelde aan de gelezen recensies. Dit is gewoon schandalig. Dit is het ergste wat ik ooit meegemaakt heb. Koud en smerig eten, broodje frikadel in een stokbrood die hard is. Niet eens de moeite genomen om hem netjes met een mes te snijden.
7 nov 2022 om 10:28 Friet & nuggets waren oke, maar de burger was net te zwart en vooral super droog. Kreeg het zonder wat water niet naar binnen. Daarnaast duurde de bezorging van 40 minuten 2x zo lang.
4 nov 2022 om 18:21 So wat een lekkere bezorgman hoor Jammer dat de frietjes koud waren
3 nov 2022 om 7:08 Toen het aan kwam na 75min was het eten hartstikke koud , hamburger was niet eens 10eu waard patat koud koud G aino