EETHUIS MARRUECOS ROTTERDAM

EETHUIS MARRUECOS ROTTERDAM Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 20 beoordelingen
12 apr 2021 om 10:27 Zeer slecht eten. Hamburgers niet goed gebakken en waren extreem zoutig. Meteen weg gegooid. Heel veel spijt dat ik hier mijn eten had besteld.
11 apr 2021 om 8:00 Patat te kort gebakken en de burger te lang, bezorging mocht wel wat vlotter.
10 apr 2021 om 8:18 Goeie burger, goeie kip, aardige bezorger, geen 50 cent voor een servet. 5 sterren.
5 apr 2021 om 14:31 Was te doen alleen jammer dat de kapsalon zonder sla en saus werd geleverd
4 apr 2021 om 1:14 Kapsalon garnaal niet te eten slappe friet , Hotwings is niet te vreten . Alles meteen weggegooid. Jammer
29 mrt 2021 om 0:46 Gekke burgers neef
28 mrt 2021 om 18:51 Kipburger en cheeseburger besteld. De burgers waren heerlijk, alleen de cheeseburger was ietsjes zoutig/ pittig maar wel lekker
28 mrt 2021 om 1:10 Kon de frietjes tellen met me vingers
25 mrt 2021 om 22:00 Top burger, maat! Met liefde gemaakt dat proef je gewoon. Goeie service aardige mensen aan de telefoon. Nieuwe vaste plek
24 mrt 2021 om 14:40 De eerste beoordeling en dan meteen een dikke 5 sterren! Heerlijke burger besteld, zeer vullend en smaakt ook nog eens super goed. Ik denk dat ik een nieuwe vaste tent gevonden heb!
24 mrt 2021 om 6:43 Vond dat er iets te weinig salade erop zat, maar voor de rest, lekkere dikke patat in de kapsalon, erg lekker !!!
24 mrt 2021 om 3:09 Lekaar