EETHUIS MARRUECOS ROTTERDAM

EETHUIS MARRUECOS ROTTERDAM Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 53 beoordelingen
12 jun 2021 om 4:58 Graag vanuit jullie vermelden hoe lang het duurt. Er stond aan het begin een uur en toen ik na een uur belde bleek het er bijna te zijn. Schat dan beter in dat het 1,5 uur zou duren, dan had ik niet 2x hoeven bellen
12 jun 2021 om 4:36 Die broodje is harder dan mijn penis deze ochtend, en hoe haal je het in je hoofd om mij één picie komkommer te geven. Verder wel lekker die drie druppels mayonaise voor vijftig cent. Bai den konjo
6 jun 2021 om 3:32 Slecht, saus sambal smakeloos
2 jun 2021 om 6:30 Bijna een eetlepel sambal in de kapsalon en bijna geen kip. Jammer
1 jun 2021 om 4:18 Als enige open en niet eens in de buurt. Fantastisch.
31 mei 2021 om 19:16 slechste zaak waar ik ooit eten heb besteld heb nog nooit gereageerd op review zou hier niet bestellen als ik jullie was
31 mei 2021 om 4:05 Sorry maar hier ga ik nooit meer bestellen frikandel heel slap, koud en snel in elkaar gevratst Turkse pizza was niet te eten was deeg met saus warme sla niet te vreten
30 mei 2021 om 23:25 Bezorgden zelfs in Delft; heel blij mee, want alles was verder gesloten al. De beefburger was prima lekker. De grote Wrapped Grilled Chicken was de volgende dag als lunch zeer smakelijk nog, nadat ik deze had opgewarmd in de oven. Uitmuntend gerecht!
30 mei 2021 om 11:03 Bestelling was 1 uur aangegeven maar waren er al na 30min toppie man heren , plus een kapsalon kipsaté was te gruwelijk en de pizza met kaas was ook on point , en de bezorger was heel vriendelijk
30 mei 2021 om 4:18 luister dan kanker sukkels proef jullie kanker eten eerst voordat jullie het aan klanten serveren, mijn kind ligt nu op de intensive care ga hier nooit meer bestellen kreeg inplaats van een kapsalon een bakje met aids godverdomme ranzigste eten ooit
24 mei 2021 om 3:29 Droogste eten wat ik ooit heb gegeten, de sahara is er niks bij
21 mei 2021 om 11:40 Heel lekker gegeten top service