EETHUIS MARRUECOS ROTTERDAM

EETHUIS MARRUECOS ROTTERDAM Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 169 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eethuis Marruecos Rotterdam. Meer weten? Ontdek meer

21 mei 2022 om 11:51 De smerigste kapsallon wat ik ooit heb gegeten na 2 hapjes de prullenbak in getrapt zal nooit meer bestellen bij deze zaak
21 mei 2022 om 5:01 Panini brood was oud er zat niks op de panini ook de niet de saus waar ik extra voor heb betaald zo 9 euro verspild aan iets wat ik niet kan eten
20 mei 2022 om 11:37 Eten was koud, en echt laat bezorgd Nooit hier bestellen.
18 mei 2022 om 6:46 Netjes ingepakt , mooie presentatie, alles was goed warm bij ontvangst en het smaakte goed. Levering was 30 minuten na bestelling en dat terwijl we in Delft wonen. Beter dan verwacht na de reviews te hebben gelezen.
8 mei 2022 om 2:33 Aardig mensen, lekker eten.
3 mei 2022 om 23:05 Eten was koud
28 apr 2022 om 19:47 Geen respect voor het eten hardstike smerig nooit zoiets smerigs gegeten en koud telaat verdiend niet eens 1ster
27 apr 2022 om 12:31 Laat, vies, smerig. Niet netjes
9 apr 2022 om 23:55 Kapsalon was niet lekker, friet ook niet. Veeeeels te laat bezorgd.
3 apr 2022 om 18:36 Bestelling ‘s nachts Vriendelijke bezorger, hing het netjes aan de deur toen ik niet op had genomen. Wrap was lekker. Ik had ook hotwings besteld maar kreeg helaas een soort mini kipnuggets.
3 apr 2022 om 15:46 Eten was goor moest die avond kotsen. Duurde meer dan een uur, wrap was slap, bestelling klopte niet had geen extra vlees. Super overpriced
3 apr 2022 om 11:02 The food is horrible! Waste of money unfortunately but the delivery guy was b super nice but won’t be ordering here second time the burgers are shot and the fries are horrible and the fish sticks are the worst ??